PROGRAM ARBOTTNA HORSE SHOW

Muskö Hästsportförening hälsar ryttare och besökare välkomna till Arbottna Horse Show!
 

Ryttare med häst under fälttävlan. Hoppar hinder.

INFORMATION TILL BESÖKARE

Ekipagen genomför hoppmomentet inom 30 minuters från att de har ridit dressyrprovet.
Det innebär att hoppningen genomförs parallellt med dressyren. Och ni kan därför avnjuta både hoppning och dressyr på förmiddagen.

Bästa publikplatsen på terrängbanan är vid vattenhindret och banken.

Köp med dig fika från vår servering och bege dig dit innan terrängen startar!

Servering
Serveringen öppnar kl. 08:00 på lördagen och kl. 08:00 på söndagen. Här serveras ostfrallor, matiga baguetter, hembakt fikabröd, glass, dryck och mängder av kaffe. I serveringen kan ni betala med kort eller swish.
Här kan du läsa mer om vår servering.

Banor
Alla moment sker på gräs. Dressyrbana 20x40 för ponny och 20x60 för häst. Hoppbanan är 50x70. Framhoppning intill hoppbanan. Framridning till dressyr och terrängmoment sker på anvisad plats. Ridning på gräsytor utanför avsedda ridbanor sker på egen risk.

Banvisning
ISamtliga ekipage får direkt efter avslutat hopprov möjlighet att på egen hand skritta runt terrängbanan. Det är inte tillåtet att leda sin häst runt terrängbanan, dvs bangång sker antingen uppsutten till häst eller till fots utan häst.

Vägbeskrivning
Rutter via Google Maps från Stockholm, Nynäshamn samt Södertälje finns att läsa här.
Det är även möjligt att söka på Arbottna Horse Show i Google maps, eller följa länken.

Hitta på plats
Vi har lagt upp en översikt av området. Där ser man var parkering, dressyr-, hopp och terrängbanan finns. Vi markerar även ut den bästa publikplatsen och mycket mer!

Parkering
Gratis parkering för alla besökare. Parkeringen i direkt anslutning till alla discipliner; dressyr, hoppning och terräng. Det kan inte bli enklare att ta sig runt mellan de olika momenten.

PRELIMINÄRT TIDSPROGRAM 2022

Lördag 27 augusti
09:00 -18:00 Dressyr och hoppning

Söndag 28 augusti
09:00 -12:00 Terräng
12:00 -13:00 Lunch
13:00 - 15:30 Terräng

Lagt upp en grym story eller foto? Tagga oss gärna @Muskohsf och #arbottnahorseshow. Det är även möjligt att tagga platsen!

Hade du en trevlig stund på vår fälttävlan Arbottna Horse Show? Lämna gärna en recension på Facebok. Det hjälper fler ryttare & glada besökare att hitta hit!