MUSKÖ HÄSTSPORTFÖRENING.

Muskö Hästsportförening är en ideell förening som bedriver hästsportsverksamhet och fälttävlan på Arbottna Gård på Muskö. Föreningen bildades 2016 och har idag ett 30-tal medlemmar.

HISTORIA

Under 90-talet stängdes den fälttävlansverksamhet som bedrevs på Arbottna Gård ned. Marken har sedan stått orörd tills dess att Muskö Hästsportsförenings eldsjälar tog vid.

vår verksamhet

Föreningen arbetar med det årliga evenemanget "Arbottna Horse Show", Pay&Cross, terrängträningar samt olika hundevenemang. Dessa löper på årlig basis och har engagerat mängder av ideella eldsjälar för att genomföra en fälttävlanstävling som varit mycket uppskattad bland fälttävlansryttare runtom Stockholm och Sverige.

Arbottna Horse Show är mer än bara en fälttävlanstävling, det är även en perfekt utflykt en varm sommardag för barnfamiljen. Hos oss har alla en fantastisk dag! Fylld med hästar, fina miljöer. Passa på att äta lunch eller fika i en idyllisk skärgårdsmiljö.

Var fINNS VI?

Arbottna Gård är beläget på Muskö i Stockholms skärgård inom en timmes bilfärd från Stockholm city. Arbottna Gård består av 220 hektar mark vilket öppnar upp för fantastiska möjligheter vid tävlingsarrangemang och andra event.

fÄLTTÄVLAN

Under premiären 2016 deltog 80 tävlingsekipage och hundratals åskådare fanns på plats för att bevittna invigningen av Stockholms nyetablerade terrängbana. Varje år sedan starten har vi haft anmälningsrekord.

Arbottna horse shoW

Inför 2018-års upplaga av Arbottna Horse Show utökades terrängbanan med två nya klasser och förhoppningen är att locka fler tävlingsryttare och ännu mer publik. Vi slår anmälningsrekord varje år. 2019 valde 110 ryttare att besöka och tävla hos oss under tävlingshelgen. Hedrande! Vi ser med stor förväntan fram emot vad kommande år har att erbjuda.