TERRÄNGBANA I STOCKHOLM

Ryttare, Moa Björklund tränar på vår terrängbana i Stockholm.
Ryttare, Moa Björklund tränar på vår terrängbana i Stockholm.

Anläggningen erbjuder en terrängbana på gräs och stor gräsyta för framridning (100x30m). Fälttävlanshinder finns för ponny och häst i klasserna 70-, 80 och 90 cm. Vår terrängbana befinner sig inom timme från Stockholm i en idyllisk skärgårdsmiljö. Och du tar dig enkelt hit med bil, ingen färja krävs.

Terrängbanan ligger på Arbottna Gård som består av 220 hektar mark. Marken har stått orörd sedan 90-talet då det senast bedrevs fälttävlan på området. Muskö Hästsportförening restaurerade, förnyade och förbättrade den då mycket slitna terrängbanan som var i stort behov av kärlek för att återigen bli en fantastisk upplevelse för ryttarna.

Sedan starten 2016 har vi utökat med flera fälttävlanshinder på vår terrängbana som nu även ridas av P80 och H80 något som varit väldigt uppskattat av ryttarna. Framridning sker på gräsyta där det finns enklare fälttävlanshinder från 40- upp till 90 cm. De ryttare som är intresserad av att tävla på vår terrängbana arrangerar vi årligen en fälttävlansfest.

Är du nyfiken på att upptäcka vår terrängbana på hästryggen är du varmt välkommen att träna hos oss. Att rida på vår terrängbana är enkelt och okomplicerat, vi kommer gärna med tips och guidar dig gärna.